25n
25N
25N

Paterna destinarà 49.200€ al Centre Social de La Canyada

Paterna destinarà 49.200€ al Centre Social de La Canyada
24/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna invertirà 49.188€ en les obres d’adequació de l’Edifici administratiu i social de La Canyada. El projecte, que es troba en fase de licitació, comprén les actuacions necessàries per a adaptar l’actual activitat a la normativa legal.

Els treballs contemplen la renovació i substitució de diversos elements per a garantir la seguretat de les instal·lacions en cas d’incendi. En aquest sentit, se substituiran diverses portes i s’instal·laran palanques antipànic, necessàries si calguera realitzar una evacuació. Així mateix, es col·locaran llums d’emergència en els llocs indicats per la normativa legal i s’instal·larà un nou depòsit per a garantir el compliment del Reglament de les Instal·lacions de Protecció Contra Incendis.

D’altra banda, està previst realitzar actuacions per a garantir l’accessibilitat, que inclouen obres com l’adequació de la rampa d’accés, l’adaptació de les condícies de la planta baixa i la instal·lació de passamans en les escales de l’edifici.

Respecte a les actuacions en matèria de salubritat, el projecte contempla instal·lar elements de ventilació per a garantir les renovacions reglamentàries. També, es realitzarà una arqueta de control d’abocaments que se situarà abans de l’escomesa a la xarxa general de sanejament.

Referent al bar situat en la planta baixa, s’actuarà de manera integral a fi de renovar i adaptar aquestes instal·lacions als usos actuals.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Paterna pretén adequar i adaptar el Centre Social de La Canyada, de manera que puguen continuar desenvolupant-se les activitats municipals actuals però en unes condicions de seguretat, salubritat i accessibilitat òptimes, que permeten l’ús i gaudi per part dels veïns i veïnes del barri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 2 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
Informacion coronavirus