25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna destina 250.000 euros a ajudes en activitats esportives

L'Ajuntament de Paterna destina 250.000 euros a ajudes en activitats esportives
04/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes per Renda Familiar destinades a activitats esportives.

Tal com ha destacat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora “hem mantingut l’ampliació de la línia de crèdit aprovada l’any passat, de manera que seguirem destinant un total de 250.000 euros per a subvencionar la pràctica esportiva d’aquelles famílies amb menys recursos econòmics”.

L’ampliació dels diners destinats a les ajudes permetrà que més d’un miler de veí i veïnes puguen beneficiar-se de les subvencions el que suposarà “garantir l’accés a tots els ciutadans a la pràctica de l’activitat física i esportiva, fomentant un ús productiu del seu temps d’oci que millore la seua qualitat de vida” ha explicat Mora.

A més, Mora ha recordat que “les subvencions suposen un descompte de fins al 100% sobre la tarifa de les activitats esportives municipals per a la pròxima temporada 2020-2021”.

Les bonificacions seran aplicables tant a abonaments com a activitats esportives per a adults, nens, d’aigua, sec o base, organitzades pels Serveis Esportius Municipals, així com activitats organitzades pels clubs esportius municipals.

“Enguany com a novetat se sumen a la llista d’activitats de clubs, el club EDAPA d’escacs i Alpati Paterna que oferirà classes de patinatge, de manera que continuem ampliant l’oferta esportiva adaptant-nos a les demandes dels ciutadans” ha assenyalat Mora.

Finalment, Mora ha recordat que poder accedir a les ajudes, els interessats hauran d’emplenar la instància que podran descarregar de la seu electrònica de la web municipal o que trobaran en les instal·lacions esportives municipals. Una vegada emplenada haurà de presentar-se per registre d’entrada a l’Ajuntament abans del 9 d’abril.

“A més per a més informació els ciutadans poden consultar la web dels Serveis Esportius Municipals o acudir a la piscina climatitzada del nucli urbà” ha conclòs el Tinent d’Alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 13 =