25n
25N
25N

Paterna destina 75.000 € a l'ocupació autònoma i l'activitat empresarial local

Paterna destina 75.000 € a l'ocupació autònoma i l'activitat empresarial local
26/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través del Servei d’Empresa, Indústria i Universitat, ha convocat per sisé any consecutiu el Xec Emprenedor/a, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’autoocupació i fomentar l’activitat empresarial en el municipi i a la qual el consistori ha destinat 75.000 euros.

Tal com ha recordat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo “Paterna, la xifra de la qual d’autònoms/es arriba ja els 4.805, ha sigut pionera a la Comunitat Valenciana en la creació de programes específics de suport a l’emprenedor i el nostre consistori ha sigut el primer a concedir ajudes econòmiques a noves activitats en el nostre terme municipal”.

El Xec Emprenedor/a és una ajuda a fons perdut que poden sol·licitar tots aquells veïns i veïnes de Paterna desocupats/des que òbriguen un negoci en el municipi entre l’1 de desembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021, sempre que mantinguen l’activitat objecte de la subvenció un mínim de 12 mesos.

La seua quantia va des dels 800 euros fins als 1.400 euros, depenent de la situació del beneficiari, si és autònom en règim general, menor de 35 anys, major de 45 anys o aturat de llarga duració, discapacitat, víctima de violència de gènere o persona en exclusió social.

Aquestes ajudes tenen com a objectiu principal impulsar la riquesa i diversitat del teixit empresarial local amb diferents activitats, així com fomentar l’acte-ocupació en un moment en el qual la crisi originada per la COVID-19 requereix mesures que ajuden a pal·liar les conseqüències econòmiques i eviten la destrucció d’ocupació.

Juan Antonio Sagredo, responsable també de les competències d’Empresa, Indústria i Universitat, ha assenyalat que “aquesta ajuda, dotada inicialment amb una partida pressupostària de 75.000 €, és una mostra més de la ferma aposta i suport de l’Executiu socialista pel desenvolupament econòmic i l’ocupació a la nostra ciutat”.

El Xec Emprenedor/a es pot sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i té una ràpida tramitació que permet que, en un termini d’entre 30 i 45 dies, els beneficiaris disposen de l’ingrés de l’ajuda. Els interessats/des disposen de tota la informació en la web de “Paterna, Ciutat d’Empreses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =