25n
25N
25N

Paterna organitza cursos per a obtenir el carnet d'alimentador de colònies felines

Paterna organitza cursos per a obtenir el carnet d'alimentador de colònies felines
28/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa Gestió i Serveis de Paterna, està organitzant nous cursos per a obtenir el carnet d’alimentador de les colònies felines del municipi.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, qui ha explicat que “en l’actualitat existeixen 72 colònies felines identificades a Paterna amb més de 70 voluntaris/es acreditats per a alimentar als gats que viuen en elles i volem ampliar el número per a garantir una millor cura dels animals, donant resposta a una creixent demanda ciutadana”.

Per a això, organitzaran cursos en els quals els assistents aprendran la manera adequada d’alimentar-los, així com les cures i atencions que han de rebre per a garantir el seu benestar.

“Perquè el pla de control de les colònies funcione és necessari que només les persones degudament formades i autoritzades siguen les que alimenten als gats en les zones controlades”, ha assenyalat la regidora Navarro al mateix temps que ha explicat que, en cas de detectar alguna colònia felina, és important que els veïns ho comuniquen a l’Ajuntament, o bé en les oficines d’Atenció al Ciutadà o mitjançant un correu electrònic a coloniasfelinas@serviciosdepaterna.es.

A més, la regidora ha recordat que des de fa dos anys l’Ajuntament controla la proliferació de les colònies i estabilitza la població felina en el municipi, prioritzant sempre la salut dels animals.

Fins al moment, s’han identificat un total de 72 colònies felines a Paterna, 38 d’elles en el barri de la Canyada, 9 en el centre urbà, 3 en Lloma Llarga i 2 més en Terramelar.

A més, s’han registrat 5 colònies en el Polígon Font del Pitxer, 7 al Parc Tecnològic i 8 en el polígon de Tàctica, on també es troba l’espai protegit per a felins que va obrir el consistori l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − un =

Informacion coronavirus