25n
25N
25N

Paterna posa en marxa el curs gratuït d'Obediència Canina Urbana amb mesures de seguretat per la COVID-19

01/07/2020 -

Paterna acull durant aquest mes de juliol el Curs d’Obediència Canina Urbana impartit per educadors canins de l’Escola de Formació CIM en col·laboració amb l’Ajuntament i l’empresa municipal GESPA.

En aquesta edició, i a causa de la situació excepcional per la COVID-19, els participants hauran d’utilitzar obligatòriament màscara, desinfectar-se amb hidrogel i mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre ells. A més, els grups de treball seran reduïts

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, “el curs, que ha tingut un gran acolliment en anteriors edicions, té com a objectiu que els veïns i veïnes del municipi aprenguen a comunicar-se millor amb les seues mascotes i coneguen tècniques d’obediència i educació que faciliten la convivència”.

El curs consta de tres sessions pràctiques, que es desenvoluparan tots els dilluns al matí del mes de juliol. En ell, els experts del centre de formació CIM explicaran conceptes bàsics sobre obediència canina, així com la normativa municipal relativa a les mascotes.

Les sessions es realitzaran en el Parc Central els dies 13, 20 i 27 de juliol, de 9.30 a 11 hores, i els assistents duran a terme exercicis perquè els seus gossos aprenguen a controlar els seus estímuls, obeir ordres i millorar la seua sociabilització. Els educadors canins s’encarregaran d’oferir les pautes perquè els amos i propietàries entenguen com pensen i aprenen les seues mascotes.

El curs serà gratuït i, en finalitzar, els assistents rebran un diploma acreditatiu de gos ciutadà. Els interessats a participar hauran d’inscriure’s a través del telèfon 633 213 181.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 8 =

torrent