25n
Orgull
Orgull

Paterna crea un Manual de Bones Pràctiques en l'Esport Local

Paterna crea un Manual de Bones Pràctiques en l'Esport Local
28/09/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha editat un Manual de Bones Pràctiques en l’Esport Local, que s’ha distribuït a tots els clubs de la ciutat perquè ho facen arribar als joves, xiquets i xiquetes que formen part d’ells.

Aquesta guia posada en marxa des dels Serveis Esportius Municipals té com a objectiu principal servir de model de treball als més de trenta clubs de la ciutat per a aconseguir la promoció dels valors esportius, ajudant-los a implantar-los en les seues dinàmiques organitzatives.

Tal com ha detallat el Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i modernització, José Manuel Mora “les bones pràctiques d’aquest manual promouen el treball en equip, el joc net i la solidaritat, alhora que pretenen lluitar contra les conductes agressives, intolerants o discriminatòries”.

En el manual es recullen els drets i obligacions d’esportistes, clubs i mares, pares o acompanyants, per a promoure la pràctica esportiva amb garanties d’igualtat per a tots els usuaris.

Un dels apartats amb especial rellevància és el referent a la creació d’un entorn segur, amb mesures específiques per a previndre conductes d’assetjament, abús o agressions de naturalesa sexual, i altres dirigides a protegir la imatge i les dades dels esportistes.

Així mateix, la guia inclou un apartat en el qual es reflecteixen els compromisos que adopta l’Ajuntament de Paterna envers els clubs, entre els quals es troba la supervisió del compliment dels convenis de col·laboració, la promoció de subvencions i ajudes per a esportistes i clubs o el manteniment d’instal·lacions per a garantir la seguretat i qualitat de la pràctica esportiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =