25n
25N
25N

Paterna contractarà 13 persones que hagen perdut la seua ocupació a causa de la COVID-19

Paterna contractarà 13 persones que hagen perdut la seua ocupació a causa de la COVID-19
05/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna contractarà 13 persones que es troben en situació de desocupació deguda a la conjuntura derivada de la COVID19.

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, qui ha indicat que “el consistori ha rebut, a través de la Generalitat Valenciana, una subvenció de 182.000€ per a la contractació de personal eventual durant 6 mesos, a jornada completa”.

Els destinataris finals d’aquest programa seran les persones desocupades, a partir de 30 anys d’edat, que hagen perdut la seua ocupació anterior i figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat a partir de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i que, preferentment, no siguen perceptores de prestacions per desocupació o rendes d’inserció laboral.

El procés de selecció es realitzarà segons les instruccions de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i per a ser candidat serà necessari inscriure’s als llocs oferits en la web puntlabora.gva.es.

Els llocs que es contractaran seran el d’informàtic, personal administratiu, tècnic de turisme i personal de neteja. Tota la informació sobre la inscripció pot consultar-se en l’Espai Labora o informant a través dels serveis d’ús de l’Ajuntament de Paterna.

A més, el mes d’octubre s’han iniciat els contractes vinculats al programa EMCORP, també per a fomentar l’ocupació de persones desocupades, amb una subvenció de 171.558,03€, que se suma, amb el que la quantitat destinada a posar en marxa polítiques actives d’ocupació dependents de LABORA és ja de 353.533€.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =