25n
25N
25N

Paterna consolida la digitalització dels tràmits administratius amb un 73% de gestions en línia

Des de principi d’any, els tràmits en seu electrònica suposen un 73% enfront del 27% de gestions presencials

Paterna consolida la digitalització dels tràmits administratius amb un 73% de gestions en línia
25/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha consolidat la digitació dels tràmits administratius municipals, amb un 73% de gestions en línia enfront d’un 27% de tràmits presencials.

La seu electrònica compta ja amb 20 grups de procediments, dins dels quals es poden realitzar més d’un centenar de tràmits municipals, en concret, fins a 146, relacionats amb les diverses àrees de l’Ajuntament.

Tal com ha explicat el regidor de Smart City, Lucas Jodar, “durant l’Estat d’Alarma vam fer un gran esforç humà i econòmic per a impulsar la digitalització dels tràmits administratius i permetre que la ciutadania poguera accedir a més serveis sense necessitat de gestions presencials”.

“L’ús de la seu electrònica”, ha continuat Jodar, “s’ha afermat després del confinament, sent ja el canal triat per una gran part de paterners i paterneres per a realitzar les seues gestions municipals habituals”.

Un dels tràmits en línia que major acolliment ha tingut ha sigut la sol·licitud de les beques municipals d’Educació, que s’han gestionat al 78% de manera electrònica, quan l’any passat només un 12% dels sol·licitants ho van fer a través d’aquest canal.

També les ajudes de l’àrea d’Esports s’han gestionat, majoritàriament, a través de la Seu Electrònica, amb un 63% de sol·licituds en línia.

A més, el consistori ha afegit un ampli catàleg de gestions exclusivament en línia, com la tramitació dels segells Hostaleria Segura Paterna i Comerç Segur Paterna.

Segons ha afirmat Lucas Jodar, “encara que la crisi del coronavirus ha propiciat l’impuls de la seu electrònica, s’ha demostrat que el seu ús s’ha consolidat, la qual cosa suposa un pas més per a aconseguir avançar com a ciutat intel·ligent i digitalitzada al servei dels ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + vint =