25n
Orgull
Orgull

Paterna conclou el tancament de camins per a evitar abocaments en el sector Pla del Pou – antiga carretera d'Ademús

En aquesta zona del terme municipal de Paterna s’ha dut a terme el tancament a l’accés rodat de 12 camins, els que, segons l’informe elaborat pels tècnics municipals juntament amb Policia Local, podien ser utilitzats per a arribar a parcel·les en les quals realitzar abocaments il·legals

Paterna conclou el tancament de camins per a evitar abocaments en el sector Pla del Pou – antiga carretera d'Ademús
26/08/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha conclòs el tancament de tots els camins que podien donar accés a parcel·les en les quals abocar residus il·legals en el sector del Pla del Pou – antiga carretera d’Ademús.

Aquesta mateixa setmana han finalitzat els treballs per a tancar els dos últims de la dotzena de camins d’aquest sector que, segons l’informe elaborat pels tècnics municipals amb la col·laboració de la Policia Local, podien ser utilitzats per a arribar a parcel·les en les quals realitzar abocaments il·legals.

Amb aquesta actuació, ja són més de 70 les sendes tancades a l’accés rodat perquè la brigada municipal està intervenint simultàniament en diversos punts del municipi per a accelerar els treballs de tancament mitjançant rases, monticles, cadenes i/o barreres.

En el cas d’aquest sector, huit dels camins s’han tancat amb monticles de terra, dues amb pals amb cadenes i altres dues amb barreres.

A més, l’Ajuntament de Paterna ha començat ja a repartir les claus dels panys i/o cadenats als propietaris de les parcel·les afectades, que han de presentar en el consistori la documentació que acredite la titularitat per a poder disposar d’aquesta clau.

Tal com ha afirmat la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, “la intensificació en els treballs de detecció i tancament de camins en tot el nostre terme municipal està permetent dissuadir als infractors i evitar nous abocaments il·legals, protegint així nombroses zones boscoses i terrenys Paterna del depòsit il·legal d’enderrocs i altres materials de residu”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quinze =