caixa popular

Paterna comença el muntatge del Cohetòdrom

Paterna comença el muntatge del Cohetòdrom
03/07/2017 -

L’Ajuntament de paterna ha començat hui amb les labors de neteja per al muntatge del Cohetòdrom, que començarà a instal·lar-se a partir de demà. Aquesta infraestructura porta instal·lant-se 16 anys en el Parc de la Torre.

Cinc operaris treballaran durant 8 hores diàries els pròxims 17 dies per a muntar aquesta estructura.

Durant el dia de hui, els operaris s’encarregaran de netejar la zona, així com de tancar el perímetre i condicionar les arquetes de l’estructura, i a partir de matí s’alçaran els pilars d’aquesta peculiar estructura metàl·lica que es convertirà durant les Festes Majors d’agost, en l’escenari de recordaes, femelletes, cuetes i cuetons.

Com cada any, en l’interior del Cohetòdrom es dispararan més de 5.000 artefactes explosius, i serà el lloc on els jóvens coeters aprendran a convertir-se en futurs tiradors. A més l’estructura permetrà als veïns i les veïnes acostar-se amb seguretat per a gaudir del fum, la pólvora i les explosions.

El Cohetòdrom és una estructura que ocupa més de 500 metres quadrats. Cadascuna de les seues peces està numerada i es guarda en dependències municipals durant tot l’any fins al seu muntatge.

Aquest any, una empresa externa tornarà a realitzar la certificació del muntatge per garantir que per garantir que compleix amb les màximes garanties de seguretat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats