25n
25N
25N

Paterna col·labora amb l'empresa Trolli en el repartiment de 6.400 bosses de llepolies donades a centres hospitalaris

Amb la donació d’aquestes llepolies, emmarcades en la campanya de l’empresa “Trolli dóna les gràcies”, l’Ajuntament de Paterna i Trolli reconeixen l’esforç en la lluita contra la COVID-19 dels treballadors

Paterna col·labora amb l'empresa Trolli en el repartiment de 6.400 bosses de llepolies donades a centres hospitalaris
14/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna està col·laborant amb l’empresa paternera fabricant de caramels de goma Trolli Ibèrica S. a. en el repartiment i distribució de 6.400 bosses de llepolies que la companyia ha donat al consistori perquè es facen arribar a diferents col·lectius de treballadors, tant sanitaris com de serveis essencials.

L’Ajuntament, a través de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (Gespa), ha començat avui mateix la recollida i lliurament d’aquestes bosses de llepolies perquè es distribuïsquen entre els treballadors dels centres de salut de Paterna, de l’empresa pública, agents de la Policia Local així com al personal sanitari dels hospitals Arnau de Vilanova, La Fe de València i l’Hospital de Manises.

Amb aquesta iniciativa, que porta per lema “Trolli dóna les gràcies”, Trolli en col·laboració amb l’Ajuntament de Paterna, pretenen reconéixer i agrair amb un “moment dolç” la gran feina que estan fent tots els professionals que, diàriament, dediquen el seu esforç a lluitar contra la pandèmia de la COVID-19.

Establerts a Paterna des de fa 26 anys, amb una plantilla de 300 treballadors i una producció de 10.000 tones de caramels de goma, Trolli Ibèrica col·labora sovint amb el consistori amb la donació de llepolies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =