25n
25N
25N

Paterna llança una campanya de sensibilització amb motiu del Dia del Gat

El 20 de febrer se celebra la jornada dedicada a aquests felins

Paterna llança una campanya de sensibilització amb motiu del Dia del Gat
19/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb l’associació Connexió Felina, ha llançat una campanya de sensibilització amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Gat.

El 20 de febrer es commemora el dia dedicat a aquestes mascotes i, amb l’objectiu de sensibilitzar als paterners i paterneres, totes dues entitats han posat en marxa una iniciativa per a informar dels beneficis de l’esterilització i la seua incidència directa en la millora de la qualitat de vida dels felins.

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, “des de l’Ajuntament controlem les colònies felines amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries acreditats amb l’objectiu d’evitar ventrades no desitjades i evitar abandons”.

En aquest sentit, Navarro ha destacat que “l’esterilització permet, a més, evitar malalties, millorar les condicions de vida dels gats i propiciar una millor convivència”.

“És important, per tant, apostar per campanyes que fomenten la tinença responsable de mascotes”, ha apuntat la regidora.

La campanya ha estat posada en marxa per l’Ajuntament al costat de Connexió Felina, associació des de la qual incideixen en què l’esterilització és la manera de controlar la població felina, ja que, sense mesures com aquesta, es reprodueix ràpidament, fent que molts gats no tinguen llar i sofrisquen al carrer.

Amb aquesta iniciativa, coincidint amb el dia commemoratiu d’aquests animals, es fa una crida a la responsabilitat dels propietaris i propietàries d’aquests felins, per a lluitar així per la millora de les seues condicions de vida i evitar que els abandons.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − nou =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar