25n
25N
25N

Paterna inicia la campanya contra el mosquit tigre coincidint amb l'arribada de les bones temperatures

Paterna inicia la campanya contra el mosquit tigre coincidint amb l'arribada de les bones temperatures
04/06/2021 -

Paterna, ha llançat una campanya de prevenció i control del mosquit tigre per a evitar la proliferació de plagues en el municipi, coincidint amb l’arribada de les bones temperatures.

Amb aqueix objectiu, el consistori ha editat, com en anys anteriors, fullets informatius amb consells i mesures de prevenció, que es repartiran en barris i zones de Paterna amb major risc d’albergar focus de mosquits per les característiques de les residències, com La Canyada.

Així ho ha explicat la tinenta alcaldessa de Transició Ecològica, Nuria Campos, que ha indicat que “és essencial la col·laboració activa dels veïns i veïnes en la prevenció i el control de plagues d’aquest mosquit, ja que molts dels focus es troben en domicilis privats”.

Entre les mesures de control que proposa l’Ajuntament s’inclouen la importància de mantenir buidades els canalons de desguàs, la revisió dels sistemes de reg per degoteig per a detectar fugides o el manteniment dels nivells de clor adequats en les piscines.

A més, cal evitar recipients que acumulen aigua estancada com a plats de tests, poals o tests, i renovar amb freqüència l’aigua dels abeuradors de les mascotes.

També s’aconsella mobilitzar l’aigua dels embornals per a evitar estancaments, que són focus d’atracció per al mosquit tigre.

Paral·lelament a aquesta campanya, l’Ajuntament, a través d’Aigües de Paterna, reforça en aquestes dates la revisió i control que es realitza durant tot l’any de les zones sensibles dels espais públics com són embornals, fonts o punts en els quals puga acumular-se aigua i permeta la proliferació d’aquest insecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =