25n
25N
25N

Paterna ha sol·licitat a l'IVACE 1.038.504 € en ajudes per a modernitzar els seus polígons

Paterna ha sol·licitat a l'IVACE 1.038.504 € en ajudes per a modernitzar els seus polígons
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha sol·licitat a l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) un total d’1.038.504 euros en ajudes destinades a inversions i projectes per a millorar i modernitzar els seus polígons, en els quals es preveu invertir una mitjana de 200.000 euros d’aquestes subvencions.

Així ho ha revelat l’alcalde de Paterna i responsable d’Indústria, Empresa i Universitat, Juan Antonio Sagredo després del ple extraordinari celebrat hui per a aprovar la sol·licitud d’ajudes a l’IVACE en aquesta convocatòria de 2021.

Entre els projectes remesos a l’IVACE destaca el pla d’eficiència energètica per a substituir per il·luminació led els prop de 3.000 punts de llum que hi ha repartits per les sis àrees industrials de la ciutat i que suposarà una inversió pròxima als 600.000.

Per a fer els seus polígons més innovadors, el consistori també ha sol·licitat ajudes per a la instal·lació de tòtems digitals interactius al Parc Tecnològic, L’Andana, Tàctica i Fuente del Jarro.

Es tracta de directoris de pantalla tàctil i interactiva que permetrà situar a les empreses i facilitarà la mobilitat dels transportistes que podran localitzar ràpidament la seua destinació.

De la mateixa manera, el primer edil ha indicat que, en el cas del parc empresarial Tàctica, també s’han demanat ajudes per a la creació de nous espais de convivència, la instal·lació de mobiliari nou i la col·locació d’hidrants mentre que en L’Andana les ajudes aniran destinades a la millora dels accessos i la senyalització viària per a facilitar la mobilitat en l’àrea.

En aquest sentit, Sagredo ha puntualitzat que “aquestes actuacions permetran una modernització dels equipaments i serveis de les nostres àrees industrials, afavorint així la millora de la competitivitat de les pimes en elles situades i fent-les més atractives per a l’arribada de noves empreses”.

Finalment, l’Alcalde ha recordat que “des de l’àrea d’Empresa s’estan preparant els nous convenis amb les cinc associacions empresarials que enguany experimenten una pujada d’un 30% i una partida global de 160.500 euros, tal com es recull en el pressupost”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 13 =