25n
25N
25N

Paterna augmenta els serveis del Refugi Animal i autoritza els seus voluntaris

Paterna augmenta els serveis del Refugi Animal i autoritza els seus voluntaris
25/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha implantat una sèrie de mesures en el Refugi municipal per a augmentar l’atenció que es presta als animals que viuen en ell durant aquesta situació d’estat d’alarma provocada per la crisi sanitària del coronavirus COVID-19.

L’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (Gespa), encarregada de la gestió del refugi, ha creat un equip humà format per coordinadors i voluntaris que col·laboraven habitualment amb el centre i ha establert uns protocols de passeig per als animals adaptats a aquesta nova situació.

D’aquesta forma, als passejos d’animals que porta diàriament a cap el personal de Gespa del Refugi, s’incorporen també els dels voluntaris, que es realitzaran els dijous i dissabtes, entre les 9 i les 13 hores.

A més, cada voluntari, que comptarà amb una autorització, podrà manipular únicament una corretja i els recorreguts es realitzaran en parella, mantenint la distància de seguretat recomanada. El trajecte dels passejos serà similar al que ja es realitzava, des del refugi fins a la zona d’esplai ca-*nino de Font del Gerro.

Amb aquestes mesures de coordinació, protecció i seguretat, l’equip de govern municipal ofereix als animals que s’alberguen en les instal·lacions municipals la mateixa atenció de la qual ja gaudien abans de l’Estat d’Alarma, assegurant-los unes condicions de cura i atenció òptimes, independents a la situació de crisi a la qual assistim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 9 =