25n
25N
25N

Paterna augmenta la seua població en 2020 i supera ja els 72.000 habitants

Paterna augmenta la seua població en 2020 i supera ja els 72.000 habitants
05/11/2020 -

El municipi de Paterna ha aconseguit la xifra rècord de 72.068 habitants, augmentant en més de mig miler la xifra d’empadronats i empadronades a la ciutat des que començara 2020.

Des que començara 2020, la ciutat ha incrementat la seua població en 610 persones, i aconsegueix superar la frontera dels 72.000 habitants. En l’última dècada, el número d’empadronats s’ha incrementat en un 8%, la qual cosa suposen 5.338 persones més que han triat Paterna per a establir la seua residència habitual.

Des del consistori s’han posat en marxa en els últims anys polítiques econòmiques encaminades a convertir a la ciutat en un lloc atractiu per a establir-se, tant per a empreses com per a particulars. L’arribada a Paterna de firmes com Amazon o Zumex han consolidat el creixement de la població, que es preveu a l’alça amb la incorporació de noves empreses com Bimbo o Costco, que han anunciat recentment el seu aterratge a la ciutat.

Quant a la població per sexes, el 50,5% són dones mentre que el 49.5% són homes.

Per barris, Santa Rita es manté com el més poblat, seguit de La Canyada, Alborgí, Centre, Lloma Llarga, Campament, Mas del Rosari, Bovalar-Casas Verdes i Terramelar.

La tendència a l’alça en el nombre d’habitants, que s’ha consolidat de manera estable, permet reafirmar el compromís que l’equip de govern socialista ha manifestat en diferents ocasions perquè Paterna siga considerada Gran Ciutat a causa del seu pes poblacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + vint =