25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna augmenta l'atenció presencial a partir de l'1 de juny

Les persones que vulguen ser ateses de manera presencial hauran de sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Paterna o trucant al telèfon 961379600

L'Ajuntament de Paterna augmenta l'atenció presencial a partir de l'1 de juny
28/05/2020 -

L’Ajuntament de Paterna recuperarà l’atenció presencial als veïns/as per a diversos procediments administratius municipals a partir del pròxim 1 de juny.

D’aquesta forma, tal com ha anunciat el Regidor de Smart City i Atenció a la Ciutadania, Lucas Jodar, “els tràmits per a la sol·licitud de beques d’Educació i Esports, certificats de padró, compte tributari, signatura digital, informació i recollida de formularis, registre i finestreta única podran realitzar-se des del dilluns de manera presencial, sempre amb cita prèvia”.

Fins avui, i a causa de l’Estat d’Alarma per la crisi sanitària de la COVID-19, únicament podien realitzar-se presencialment els tràmits per a l’obtenció del Certificat Digital, necessari per a operar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Paterna.

En aquest sentit, ha afirmat Jodar, “en les últimes setmanes hem realitzat un gran esforç per a avançar en la digitalització de l’administració municipal, facilitant i augmentant la quantitat de gestions que es poden realitzar telemàticament. Aquest treball ha permés ampliar el catàleg de serveis online, que es mantindran ja de manera permanent, fent que el nostre Ajuntament sigui més accessible i pioner en la gestió telemàtica”.

A partir del pròxim dilluns, el SIAC (Servei d’Informació i Atenció a la Ciutadania) atendrà presencialment els veïns i veïnes que triïn aquesta modalitat de gestió, sempre a través de cita prèvia, que es pot obtenir en la pàgina web de l’Ajuntament o trucant al telèfon 961379600.

L’horari d’atenció al públic serà de 8:30 a 14:30, de dilluns a divendres, i, segons avancem en la desescalada, s’aniran incorporant més tràmits municipals a l’atenció presencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 14 =

CCCC
torrent