25n
25N
25N

Paterna àmplia fins al 3 de febrer les restriccions municipals

Paterna àmplia fins al 3 de febrer les restriccions municipals
21/01/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha decidit ampliar del 31 de gener al 3 de febrer les restriccions municipals que va decretar la setmana passada per a tractar de frenar els contagis a la ciutat i que van entrar en vigor el 12 de gener.

El consistori ha decidit estendre tres dies més aquestes mesures d’àmbit local, i que són les més restrictives que un Ajuntament pot adoptar, per a fer-les coincidir en el temps amb les limitacions de caràcter autonòmic decretades aquesta mateixa setmana pel Consell, unificant així calendari per a evitar confusions entre els veïns i veïnes.

D’aquesta manera, i davant la complicada situació sanitària que travessa la Comunitat, l’Ajuntament mantindrà, fins al dimecres 3 de febrer, el tancament de parcs i el precinte de les àrees de joc infantils, el tancament de tots els edificis i locals municipals, el tancament de Biblioteques i Museus així com la cancel·lació de tota activitat i programació sociocultural de la ciutat, tant del Gran Teatre com de tots els locals municipals.

De la mateixa manera, també romandran tancades totes les instal·lacions esportives municipals i suspeses els entrenaments i competicions de clubs esportius, excepte els professionals. No obstant això, i com fa fins ara, l’Ajuntament continuarà prestant tots els serveis, sempre sota cita prèvia i estrictes protocols d’higiene i seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =