25n
25N
25N

Paterna àmplia els cursos d'autodefensa per a dones a 11 mesos

Los talleres se celebrará en los diferentes barrios del municipio

Paterna àmplia els cursos d'autodefensa per a dones a 11 mesos
17/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna estendrà els cursos d’Autodefensa personal per a dones de gener a desembre i ampliarà el nombre de sessions amb l’objectiu d’oferir una formació més completa.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que “els cursos tindran una durada de 20 sessions, amb dues classes per setmanes d’hora i mitja cadascuna en torns de matí i vesprada, la qual cosa permetrà ampliar la formació tant pràctica com teòrica que reben les assistents”.

Els cursos es desenvoluparan a la Ciutat Esportiva Municipal, el Poliesportiu de Valterna Nord de Lloma Llarga, el poliesportiu municipal de La Canyada i el poliesportiu municipal de la Coma per a acostar els tallers a tots els barris i al nombre més gran de dones possible del municipi.

El primer curs començarà a impartir-se el 16 de setembre a la Ciutat Esportiva Municipal i les inscripcions podran realitzar-se a partir de la segona quinzena d’agost.

En l’última edició d’aquests tallers, que desenvolupen la Policia Local amb la col·laboració de les àrees de Seguretat i Esports de l’Ajuntament, van participar més de 400 dones, la qual cosa demostra el gran acolliment que té aquesta iniciativa entre la ciutadania.

En aquest sentit, el primer edil ha destacat la importància d’aquests cursos i ha recordat que “aquest mateix mes Paterna va ser distingida per la Diputació de València com a Municipi Protegit Contra la Violència de Gènere gràcies a iniciatives com aquesta, que busquen oferir a les dones eines i recursos que no solament els permeta reaccionar davant una agressió, sinó també conéixer tots els recursos dels quals disposa l’Ajuntament i que estan al seu abast, per a fer front a la violència masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 2 =

ficcions 2019-2020