25n
25N
25N

Paterna adequa les voreres de mig centenar de carrers durant l'últim mes

Paterna adequa les voreres de mig centenar de carrers durant l'últim mes
27/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha dut a terme en l’últim mes l’adequació de mig centenar de carrers de la localitat.

Tal com ha explicat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos “les fortes pluges de finals de gener havien deteriorat les vies del molts barris del municipi, per la qual cosa hem intensificat les actuacions de tornar a asfaltar per a garantir la seguretat rodada”.

La major part de les reparacions s’han dut a terme en el barri de La Canyada, amb més d’una vintena d’intervencions repartides per la zona centre com en Muntanya Canyada o El Cultivable.

A més, també s’ha actuat en els barris d’Alborgí, Santa Rita, centre, Lloma Llarga així com en el Polígon Font del Gerro o l’Andana.

Així mateix, Campos ha destacat que “a més de tornar a asfaltar s’han repassat els senyals viaris horitzontals que es trobaven més desgastades per a millorar la seua visibilitat tant per a vehicles com vianants”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − dos =