25n
25N
25N

Paterna adequa i pavimenta 2.840 metres de camins rurals del seu terme municipal

L’Ajuntament hi ha invertit en estes obres financerament sostenibles un total de 60.468.064 euros

15/06/2016 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, ha dut a terme un Projecte de Reposició de Camins Rurals en tot el terme municipal paterner per mitjà del que s’han reparat un total de 2.840 metres de camins i cunetes, sobretot, de zones d’horta. L’execució d’este pla, al que el consistori ha destinat una inversió de 60.468.064 euros, ha permés en el termini d’un mes, pavimentar i adequar el Camí dels Tarongers, el Camí dels Fons, el Camí de Corruscosa, el Camí de Santari.

Entre les actuacions realitzades també destaca l’asfaltat i millora del Camí junt amb el Molí del Batà i el Camí de Campanar, una connexió molt important perquè enllaça el municipi paterner amb la ciutat de València.

La a d’Infraestructures, Núria Campos ha explicat que “tots estos camins s’han omplit de llast compactada, sobre la qual s’ha estés una capa d’aglomerat asfàltic en calent de 6 cm d’espesor” i ha indicat que “los camins afectats estaven plens de clots i clots, amb un asfaltat totalment disgregat”.

 En este sentit, Campos ha destacat que “es tracta d’actuacions molt necessàries que, sens dubte, milloraran l’accessibilitat per les zones rurals del municipi i el trànsit de cara a la pròxima campanya d’arreplega de fruites i hortalisses”.

A més, s’han reposat cunetes diverses i repavimentat l’accés a parcel·les i l’entubat d’algunes séquies, de les que també s’han reforçat aquells murs que donen als camins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 14 =