25n
25N
25N

Paterna adequa els circuits forestals d'entrada a la Vallesa

Amb un pressupost de 7.923,08 euros, la intervenció inclou la reparació dels camins deteriorats per escolaments

Paterna adequa els circuits forestals d'entrada a la Vallesa
12/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna durà a terme una actuació de millora dels circuits forestals d’accés al parc natural de la Vallesa per a augmentar la rapidesa en la resposta davant possibles incendis.

Així ho ha explicat la regidora d’Infraestructures i Medi Ambient, Nuria Campos, qui ha destacat que “l’actuació es realitzarà sobre camins de titularitat municipal que connecten amb la zona protegida de la Vallesa des de diferents punts del municipi.”

En aqueix sentit la regidora ha assenyalat que “es tracta de camins que es trobaven deteriorats per escolaments a causa de les pluges i que es repararan per a facilitar la mobilitat rodada en l’accés al parc natural”.

Per a això, s’utilitzaran 324 tones de llast, un material que permet una major solidesa del terreny i que es reforçarà amb el regat i compactat del terreny mitjançant camió cisterna i corró.

“D’aquesta manera, els camins d’entrada al parc estaran preparats perquè puguen accedir de manera ràpida i segura els serveis d’emergència davant possibles incendis” ha insistit la regidora.

Finalment, Campos ha recordat que “aquesta actuació se suma al manteniment dels circuits d’evacuació que durant tot l’any realitza la brigada de manteniment de l’empresa municipal Gespa i que inclouen la renovació dels senyals tant horitzontals com verticals per a facilitar el treball dels equips d’emergència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =