25n
25N
25N

Paterna acull hui l'edició més segura del “Gran Fons Vila de Paterna”

Paterna acull hui l'edició més segura del “Gran Fons Vila de Paterna”
11/09/2016 -

Hui Paterna acull la carrera popular “Gran Fons Vila de Paterna”, que aquest any celebra la seua vigesimosegunda edició amb 2.150 participants i més mesures de seguretat.

Aquest esdeveniment esportiu, co-organitzat des de la seua primera edició pel Club d’Atletisme Cárnicas Serrano i l’Ajuntament de Paterna, avança aquest any mitja hora l’inici de la carrera, passant de les 10 a les 9:30 per evitar als corredors les altes temperatures de les hores centrals del dia i afavorir el correcte funcionament de la prova.

A més, a causa de la gran afluència de participants registrada en les seues edicions anteriors, també s’ha augmentat el nombre de dorsals fins als 2.500.

La carrera, que sortirà des de la plaça Enginyer Castells, compta amb un recorregut de 15 km que discorre pel casc urbà de Paterna, el Polígon Font del Gerro i La Canyada. Els deu primers corredors a creuar la meta seran obsequiats amb premis en metàl·lic, trofeus i un lot de productes de Cárnicas Serrano, patrocinador de l’esdeveniment.

El regidor d’Esports, José Manuel Mora ha destacat “el gran acolliment que, edició després d’edició, té aquesta competició, consolidant-se com una de les més importants del calendari de carreres populars de la Comunitat Valenciana”. En aquest sentit, ha explicat que “aquest any el Gran Fons Vila de Paterna forma part de nou del Circuit de Carreras President de la Diputació de València, al costat d’altres 11 d’alt nivell”.

Però si per alguna cosa destaca la carrera d’aquest any, en l’organització de la qual participen més de 200 persones entre membres del club Cárnicas Serrano, de la Policia Local, Protecció Civil i voluntaris, és per l’augment de la seva seguretat.

I és que – tal com explica José Manuel Mora – “per primera vegada s’ha redactat un Pla de Seguretat i Emergències per atendre qualsevol contingència durant la prova i s’ha incrementat, per sobre dels requeriments legals, els dispositius sanitaris”.

Finalment, el regidor ha precisat que es va a instal·lar un hospital de campanya en els voltants de la zona de sortida-meta que, al costat de tres ambulàncies medicalizadas, oferiran la cobertura sanitària necessària

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + cinc =