25n
25N
25N

Paterna acull la Fira Ocupació 2020 per a afavorir i impulsar l'ocupació

Paterna acull la Fira Ocupació 2020 per a afavorir i impulsar l'ocupació
30/09/2020 -

Paterna ha acollit hui la Fira Ocupació 2020 que organitza Cámara València juntament amb la Diputació de València, l’Ajuntament de la ciutat i la col·laboració del Fons Social Europeu, i que té com a objectiu fomentar l’ocupació de les persones desocupades i afavorir l’emprenedoria.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha participat, al costat del president de Cámara València, José Vicente Morata, en l’acte d’obertura d’aquest esdeveniment celebrat a l’Escola de Negocis Lluís Vives, al Parc Tecnològic de Paterna i que ha reunit a més de 30 empreses i gestionat més de 100 entrevistes.

Durant la seua intervenció, Sagredo ha destacat que “la celebració d’aquest esdeveniment és un encert i una oportunitat per a empreses i aturats, ja que permet connectar-los i generar ocasions d’ocupació, de formació i de millora de candidatura”.

En aquest sentit, el primer edil ha assenyalat que “Paterna és el cor industrial i empresarial de la Comunitat Valenciana, amb les seues sis àrees industrials que ens permeten continuar afermant-nos com a ciutat d’empreses i generadora d’ocupació, com demostra l’arribada de la multinacional Costco en 2023 al nostre municipi, que ja acull a companyies tan importants com Mercadona, Amazon, Aquaservice, Jeanología o Bimbo”.

“A més” – ha continuat el primer edil – “des de l’Ajuntament millorem cada any els convenis amb les àrees empresarials amb major dotació pressupostària, per a impulsar el creixement i desenvolupament industrial i, en conseqüència, la creació d’ocupació”.

Durant la seua intervenció, Sagredo ha explicat que “Paterna disposa d’una Agència de Col·locació, amb un gran equip humà, que permet orientar i facilitar la cerca d’ocupació a les persones desocupades, una cosa especialment important després de la crisi per la COVID-19”.

La Fira Ocupació 2020, que s’ha desenvolupat de 08,30 a 14 hores, s’ha estructurat en una conferència i en tres tallers orientats a proporcionar als assistents formació i pautes per a la cerca d’ocupació, tenint en compte el nou escenari en el qual són fonamentals les competències digitals.

Al voltant de 30 empreses han sigut presents en aquest esdeveniment i s’han realitzat 110 entrevistes amb possibles candidats a llocs vacants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + deu =

bombers
bombers