25n
25N
25N

Pascual es reuneix aquest dimarts amb els rectors per a "ajustar" el protocol de l'inici del curs

Pascual es reuneix aquest dimarts amb els rectors per a "ajustar" el protocol de l'inici del curs
01/09/2020 -

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, es reuneix aquest dimarts per videoconferència amb els rectors de les universitats públiques valencianes per a abordar la planificació de l’inici de curs, “ajustar” el protocol acordat el mes de juliol passat amb els últims detalls decidits pel Ministeri i per a preveure els escenaris que puguen sorgir en el context de la crisi sanitària del coronavirus.

Així ho han assenyalat fonts d’aquest departament després de la reunió de la Comissió Delegada de la Conferència General de Política Universitària, en la qual, segons ha detallat Pacual, “hem abordat les diferents mesures sanitàries per a l’inici i desenvolupament del curs universitari, amb les adaptacions necessàries a l’actual situació, com l’ús obligatori de les màscares durant les classes, així com els protocols en cas de contagi, seguiment de les persones de contacte, entre altres”.

Pascual ha precisat que els “últims ajustos” del Ministeri van en la línia de les decisions aplicades per a la població general i, també, en la de les recomanacions de Sanitat que ja havia advertit sobre l’ús de les màscares.

En el cas de la Comunitat Valenciana, ha recordat que la Conselleria ja va acordar el passat 24 de juliol un protocol amb les universitats públiques valencianes per a aquest curs. No obstant això, “cal anar adaptant-ho en funció de les recomanacions de Sanitat i de l’evolució de la malaltia”, ha indicat.

Per aquest motiu, se celebrarà aquest dimarts una reunió amb les rectores i rectors de les universitats “per a anar ajustant les mesures de cara a l’inici” del curs, amb l’objectiu de ser capaços de preveure “diversos escenaris i les solucions per a cadascun d’ells i ser capaces de reaccionar de manera eficaç davant el desenvolupament dels esdeveniments”.

“Per a això, comptem amb les universitats públiques valencianes, amb les quals no hem deixat de treballar per a garantir la seguretat i l’excel·lència acadèmica”, ha conclòs.

A més, tenim a favor nostre alguna cosa que és fonamental en aquests moments: la coordinació. Aquest treball conjunt entre Conselleria i universitats ens facilita aquesta planificació i la reacció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =