caixa popular

Les passarel·les de vianants de l'Avinguda del Cid desapareixeran aquesta nit

Les passarel·les de vianants de l'Avinguda del Cid desapareixeran aquesta nit
07/02/2018 -

Les obres permetran una millor connexió entre els barris de Nou Moles, Tres Forques, Sosternes, La Fontsanta i la Llum. Amb aquesta operació de desmuntatge de les tres passarel·les de vianants es millora l’accessibilitat i tota l’avinguda podrà travessar-se ja amb passos de vianants a nivell. Culminarà així també una operació que va començar el passat mes de gener, amb la retirada dels dos primers ponts.

A les 22.30 hores aproximadament començarà un operatiu especial per a retirar aquestes infraestructures, instal·lades en la dècada dels setanta. Dues grues de grans dimensions traslladaran les passarel·les, una vegada finalitzen els treballs previs. En eixe moment, es tallarà completament el trànsit.

Tal com ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, “les obres de desmuntatge s’han avançat perquè els treballs dels passos provisionals a nivell han anat molt ràpids i això ha permés accelerar tota l’operació”.

Després de l’operació d’aquesta nit, començaran les actuacions d’urbanització per a garantir la seguretat dels vianants amb nous passos que formen part de la reordenació semafòrica que durà a terme la Delegació de Mobilitat, que dirigeix Giuseppe Grezzi.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris