25n
25N
25N

PSPV, Compromís i Podem creuen que "el Botànic és més necessari que mai" i demanen una resposta política a l'altura

PSPV, Compromís i Podem creuen que "el Botànic és més necessari que mai" i demanen una resposta política a l'altura
31/07/2020 -

Els partits de la Generalitat (PSPV, Compromís i Unides Podem) van coincidir aquest dijous, en la primera reunió de la comissió de seguiment després de la reedició de l’acord en 2019, en què “el pacte del Botànic és més necessari que mai” i en què és necessària una resposta política “a l’altura de les noves necessitats” derivades de la crisi del coronavirus.

Així ho van manifestar els tres representants (Manolo Mata pel PSPV, Àgueda Micó per Compromís i Pilar Lima per Podem) en finar aquesta trobada “molt positiva” en la seu dels socialistes, informa el PSPV-PSOE en un comunicat.

Les tres ‘potes’ del Botànic II van apostar per adaptar el pacte a la nova realitat provocada per la Covid-19 i van acordar tornar a reunir-se al setembre, amb l’objectiu de seguir amb aquestes reunions per a “reforçar les polítiques de progrés”.

Aquestes trobades, al seu judici, són importants sempre perquè avaluar i fer seguiment és sa i els reforça, però ara són “especialment importants” davant una crisi sanitària, social i econòmica greu que requereix d'”una resposta política a l’altura de les noves necessitats de la ciutadania”.

PSPV, Compromís i Podem consideren així que el Botànic és més necessari que mai: “En aquest complicat escenari en el qual ens ha situat la pandèmia, la societat valenciana necessita un govern progressista que continue impulsant mesures que no deixen a ningú arrere”.

Per part dels socialistes van participar el sotssecretari del partit i síndic en Les Corts, Manolo Mata; el secretari d’Organització, José Muñoz; la portaveu adjunta del grup parlamentari, Carmen Martínez; la secretària general a la província de València, Mercedes Caballero; la diputada autonòmica Toñi Serna i el president de la Fundació Maria Cambrils, Ciprià Císcar.

De Compromís es van sumar el seu coportaveu Àgueda Micó, el síndic en Les Corts, Fran Ferri; la portaveu adjunta en el parlament, Mónica Àlvaro, i els membres de l’executiva Miquel Real, Pasqual Mollà i Natxo Serra.

Unides Podem va estar representat per la coordinadora autonòmica de Podem i diputada en Les Corts, Pilar Lima; la portaveu adjunta del grup ‘morat’, Estefanía Blanes; la secretària d’Acció institucional de l’executiva de Podem, Mª Teresa Pérez; el secretari de Transició Ecològica, Mario Jordà; la secretària de Polítiques Pública, Lidia Montero, i el membre d’Esquerra Unida Cristian Veses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 5 =