25n
25N
25N

Participació destina més de 160.000 euros al foment de la responsabilitat social

Participació destina més de 160.000 euros al foment de la responsabilitat social
07/08/2019 -

Fins a 54 entitats locals, associacions i organitzacions sense finalitat lucrativa de la Comunitat Valenciana rebran ajudes que arriben als 4.950 euros per a la realització d’accions de formació, divulgació o d’un altre tipus relacionades amb la responsabilitat social. La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha publicat la resolució de concessió de les subvencions per a enguany, que sumen un total de 163.710 euros.

La xifra final representa aproximadament el 61% del pressupost destinat inicialment a aquesta finalitat, estipulat en principi en 270.000 euros, i que finalment no ha arribat a exhaurir-se, atés que cada entitat només podia aspirar a rebre una ajuda màxima de 5.000 euros per a dur a terme el seu projecte o projectes.

Van ser 82 les entitats locals, associacions i organitzacions sense ànim de lucre les que es van presentar a la convocatòria, publicada en abril, però 17 sol·licituds no es van admetre per no ajustar-se al fet exigit o a la finalitat de la mateixa o bé per haver-se presentat ja fora de termini (el qual va finalitzar el dia 11 de maig). Altres 11 van quedar excloses per desistiment per no aportar la documentació que se’ls va requerir, fer-ho de forma incompleta o incorrecta, no esmenar-la o millorar-la, haver presentat el desistiment exprés o simplement no haver-hi accedit al contingut del requeriment o no haver atès al mateix.

A les mencionades subvencions podien accedir, en règim de concurrència competitiva, totes les associacions sense finalitat lucrativa amb domicili social o amb seu central o delegació permanent en la Comunitat així com municipis, mancomunitats, entitats locals menors, àrees metropolitanes i consorcis amb un projecte o diversos projectes en la línia que marcava la convocatòria que, en qualsevol cas, havien d’anar tots en una sola sol·licitud. La quantia màxima que podien rebre era de fins a 5.000 euros per entitat i l’import finalment concedit depén de la puntuació sobre 10 obtinguda d’acord amb criteris objectius de valoració i atorgament com ara el pla d’actuacions, viabilitat i cost total; la repercussió prevista; l’experiència, trajectòria i especialització de les entitats i associacions; i de l’ús del valencià en les activitats.

Així, sobre la quantitat que s’ha considerat subvencionable en cada cas respecte a l’import sol·licitat per cada entitat, associació o organització s’ha atorgat la part proporcional que marca la puntuació obtinguda, sempre sense superar el llindar dels 5.000 euros estipulats, havent sigut l’ajuda màxima concedida de 4.950 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 8 =