25n
25N
25N

Paterna reparteix 443 lots d'alimentació i higiene infantil per als menors més necessitats

Des que es decretara l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha repartit als menors en situació de vulnerabilitat un total de 322 lots d’aliments i productes d’higiene bàsics i 121 lots amb bolquers i llet de continuació a les famílies amb bebés

Paterna reparteix 443 lots d'alimentació i higiene infantil per als menors més necessitats
07/04/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de la Mesa Permanent de Crisi per la Covid-19 i l’Àrea de Serveis Socials, està realitzant un seguiment exhaustiu dels menors més vulnerables del municipi per a garantir que tenen cobertes totes les seues necessitats bàsiques d’alimentació i higiene en aquests moments tan complicats.

Per a això, periòdicament les treballadores socials municipals realitzen visites a aquests menors en els seus domicilis per a detectar si tenen algun tipus de manca durant aquest confinament i donar-li resposta.

Des que es decretara l’estat d’alarma, el consistori ha repartit entre aquest col·lectiu 322 lots d’aliments i productes d’higiene i 121 lots amb bolquers i llet de continuació. A més, també s’han entregat prop d’una vintena lots de material escolar, amb productes donats per un comerç de la ciutat, a aquells xiquets i xiquetes que no poden realitzar un seguiment de les seues classes per via telemàtica.

Tota aquesta ajuda forma part de l’operatiu d’emergència social que està duent a terme l’Ajuntament de Paterna i se suma als 2.000 lots de productes bàsics repartits en el barri de la Coma i altres zones sensibles del municipi i a les més de 500 ajudes d’emergència que el consistori ja ha tramitat i ingressat en compte d’aquelles famílies en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi del coronavirus.

Així mateix, també s’han repartit 1.200 vals als alumnes amb beca de menjador municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + vint =

CCCC
torrent