25n
25N
25N

Burjassot ja compta amb el seu Parc d’Educació Viària

Burjassot ja compta amb el seu Parc d’Educació Viària
21/05/2018 -

Preparats amb les seues bicis i els seus patins i desitjosos de ser els primers a entrar i gaudir del Parc d’Educació Viària. Així es trobaven els centenars de xiquets i xiquetes que divendres passat van ser els protagonistes indiscutibles de la jornada festiva que, organitzada des de la regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero, obria el Parc d’Educació Viària de Burjassot.

No va faltar aquesta inauguració el propi regidor que, acompanyat de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i al costat de diferents representants de la Corporació Municipal, van gaudir també com a xiquets de la vesprada festiva en la qual, a més dels agents de la Policia Local també es va comptar amb la participació i col·laboració de Protecció Civil i dels Bombers.

Tots els presents van passar una vesprada de diversió i alhora de conscienciació en la qual també es va fer una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot i del nou gos component d’aquesta, Falcon.

Dibuixos, regals, inflables, berenar…tot va tindre cabuda en aquesta vesprada en la qual es realitzava l’obertura del Parc d’Educació Viària de Burjassot, situat en el Parc La Granja, i que ja està obert en l’horari habitual del parc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

CCCC
torrent