caixa popular

Parc Central: el concessionari haurà d'abandonar el solar en 20 dies

‘Ajuntament va traslladar l’avís al propietari el dimarts

Parc Central: el concessionari haurà d'abandonar el solar en 20 dies
19/04/2018 -

Un dels principals problemes que s’han trobat per a dur a terme les obres de la primera fase del Parc Central ha sigut el concessionari de Juan Giner, situat de cara al pas elevat de Giorgeta. L’Ajuntament va aprovar el juny passat la reparcel·lació de part dels terrenys ocupats pel concessionari, que comprenen un pàrquing i un taller de xapa i pintura. Són, en total, prop de 5.000 metres quadrats.

No obstant això, els propietaris es negaven a abandonar l’espai i van recórrer el Pla d’Actuació Integral (PAI) per a intentar tirar el fre al procés, però van perdre aquest judici. Després de l’intent fallit, l’empresa de venda de vehicles va recórrer també el projecte de reparcel·lació, litigi sobre el qual encara no es coneix cap resolució. La falta de disposició a complir amb l’obligació d’alliberar el terreny va portar a l’Ajuntament a demanar al jutge una data per al llançament, que el consistori va rebre dimarts passat.

Pàrquing del concessionari | PARC CENTRAL

Va ser llavors quan el desallotjament es va començar a executar. Segons va explicar Valencia Plaza, operaris municipals i membres d’una comissió judicial van notificar de forma presencial als propietaris, van canviar els panys, van precintar part del concessionari i van començar a registrar els vehicles, que estaran custodiats per la Policia Local.

Fonts del consistori han assegurat a València Extra que se li han donat 20 dies per a aquest desallotjament. Si en eixe període el propietari no retira els cotxes, serà l’Ajuntament de la ciutat el que faça aquest treball, el cost del qual seria a càrrec del mateix concessionari.

En tot eixe temps, mentre es realitzen els treballs de retirada de vehicles, la primera labor a escometre serà llevar el fibrociment i realitzar un estudi per a concretar si el sòl està contaminat o no i en quin grau. L’establiment del concessionari podrà seguir funcionant en el baix de la torre d’habitatges.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC