25n
25N
25N

'Parla amb Joan Ribó' compleix dos anys

'Parla amb Joan Ribó' compleix dos anys
16/06/2017 -

La Unitat parlambjoanribo@valencia.es es va establir al juny de 2015 amb la finalitat d’establir vies directes de comunicació de l’alcalde amb la ciutadania, si bé va ser el 3 de juliol quan formalment es va organitzar. Esta adreça electrònica ha sigut la més utilitzada, però també han arribat queixes, suggeriments, opinions i propostes a través del Registre General, per correu ordinari i de forma presencial, “per a”, segons ha referit l’alcalde, “tindre una ciutat millor per a viure”. Ribó ha expressat el seu reconeixement al treball de tots els que componen el gran equip de l’Ajuntament: “La resposta a la ciutadania ha sigut possible gràcies a la col·laboració de tots i cadascun dels regidors que componen l’equip de govern, dels seus assessors i assessores, funcionaris i funcionàries”.

“Hem de destacar que, al volum de treball quotidià de totes les regidories, s’ha afegit el sobreesforç d’atendre la ciutadania que ha triat este canal de comunicació d’entre tots els que oferix l’Ajuntament, amb la finalitat de fer-nos arribar les seues queixes, suggeriments, opinions i propostes per a tindre una ciutat millor per a viure”, ha dit l’alcalde.

També ha apreciat l’alcalde la “generosa actitud de tots els regidors i regidores, però especialment, la col·laboració de la Regidoria de Mobilitat, per les seues respostes pedagògiques, pròximes a la ciutadania, comprensives amb les queixes i obertes als suggeriments”.

El total de comunicacions rebudes ha sigut de 5.892, que es distribuïxen en 2.105 des de juny de 2015 fins a maig de 2016, i 3.787 en el període comprés entre juny de 2016 i maig de 2017. Als mesos de març, maig i febrer de 2017 va ser quan més comunicacions es van rebre, amb 521, 437 i 426 respectivament.

Quant a la distribució per sexe, les dones van enviar 2.865 comunicacions, la qual cosa suposa el 49 % del total, davant de les 2.639 dels homes, que són el 45 %. La resta, que són 388, van ser enviades per associacions, entitats o col·lectius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =