25n
25N
25N

Els aparcaments públics de lloguer celebren el seu cinquè aniversari amb una ocupació del 71,84%

Nemasa ha signat en estos cinc anys 2.782 contractes i només pel de Músic Ibars, que inclou dos plantes en rotació, han passat més de 100.000 vehicles

Els aparcaments públics de lloguer celebren el seu cinquè aniversari amb una ocupació del 71,84%
16/02/2017 -

Este dimarts es complien cinc anys de la inauguració del pàrquing de la Plaça Músic Ibars i de la reobertura dels altres tres: Príncep d’Astúries, País Valencià i Lepanto. Després d’un llarg i tortuós procés que es va perllongar durant anys –amb la construcció, gestió i rescissió del contracte amb Lubasa-, el Consistori va posar a la disposició dels veïns les 1.425 places d’aparcament públic en règim de lloguer.

Després de diversos intents fallits per a vendre les places, el llavors nou govern municipal de Carlos Fernández Bielsa va apostar una altra fórmula, el lloguer, cedint la gestió a Nemasa i oferint un ventall de plans a preus assequibles, perquè cada veí poguera gaudir d’una plaça de pàrquing en funció de les seues necessitats.

Aprofitant l’efemèride, Nemasa ha fet balanç d’estos cinc anys de gestió pública, informant que en estos moments té actius 880 contractes, la qual cosa suposa una ocupació total (exceptuant les 200 places de rotació) del 71,84%. Des de febrer de 2012 fins hui s’han signat un total de 2.782 contractes de lloguer. I només en Músic Ibars, que inclou dos plantes d’aparcament en rotació, han passat 104.803 vehicles en estos cinc anys.

Per a celebrar el 5è aniversari, Nemasa va organitzar una festa en plaça Músic Ibars, a la qual van assistir més de 300 persones, que van poder gaudir d’un berenar, l’actuació en directe de Natali McPears, atraccions per als més xicotets i del sorteig de tres xecs per a gastar en els tendes de Mislata, una iniciativa impulsada en col·laboració amb la regidoria de Comerç.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, es va mostrar satisfet amb la gestió municipal i va assegurar que les dades demostren que el lloguer era la fórmula que més s’ajustava a les possibilitats reals dels veïns de Mislata. “Hui és un dia per a celebrar que hem superat el greu problema social i econòmic que van suposar estos aparcaments i que l’opció del lloguer ha permès als mislaters i mislateres beneficiar-se d’unes instal·lacions que són públiques i que es van pagar amb els diners de tots”.

Bielsa va tindre també unes paraules de record per als veïns de la plaça Músic Ibars, que durant dos anys van haver de suportar les molèsties de tindre una enorme foradada en ple centre de la ciutat. La consellera delegada de Nemasa i portaveu municipal, Mª Luisa Martínez, i el gerent de l’empresa pública, Fernando Díaz, també van estar presents en la festa i van fer un balanç positiu d’estos cinc anys.

Nemasa encara disposa de places disponibles, que oferix als usuaris amb plans i tarifes des de 27,90€ al mes. Tenen plans de 24 hores, opcions de dia i de nit, places per a motocicletes i fins a targetes prepagament per al pàrquing rotatori de Músic Ibars. Els interessats poden dirigir-se a les oficines de l’empresa o contractar el servei en línia, a través de la web nemasa.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 4 =