25n
25N
25N

Paraules i Dones actuarà al Tívoli de Burjassot contra la violència de gènere

Paraules i Dones actuarà al Tívoli de Burjassot contra la violència de gènere
12/11/2019 -

Dirigit en aquesta ocasió per Manel F. Roca, el Grup Teatral Paraules i Dones de Burjassot se’n pujarà a les taules del Centre Cultural Tívoli per a posar en escena l’obra “Estem, Però no ens veieu!“. Una representació que s’emmarca dins de les accions programades des d’Espai Dóna, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, per a commemorar el Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona.

L’actuació del grup burjassoter tindrà lloc el dijous 14 de novembre a les 19.00 hores en el citat espai municipal i, com sempre, l’entrada és gratuïta.

En aquesta ocasió, l’obra que presenta l’entitat vol fer visible la violència que pateixen les dones “quan són colpejades per una violació, la seua duresa i dolor durant tot el procés fins que poden tornar a ser persones amb dignitat, per la falta de professionalitat i sensibilitat que existeix en els poders de l’Estat, en tots els seus estaments, sobretot quan, per circumstàncies, perden la seua vinculació amb la societat, sent rebutjades i es troben vivint al carrer”, tal com han assenyalat des del Grup Teatral.

Tant des d’Espai Dóna com des de Paraules i Dones, conviden a la ciutadania al fet que acudisquen i gaudisquen de la representació en la qual, una vegada més, diuen un clar NO a la violència de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 2 =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar