25n
25N
25N

PANGEA inaugura nova botiga a València per a «revolucionar el sector de les agències de viatges»

«El viatge comença abans de prendre un avió, comença amb l’organització i la il·lusió que genera», ha destacat en la inauguració el CEO de PANGEA The Travel Store, David Hernández Pumarega.

PANGEA inaugura nova botiga a València per a «revolucionar el sector de les agències de viatges»
06/02/2020 -

PANGEA The Travel Store, la botiga de viatges més gran del món, ha inaugurat al carrer Hernán Cortés de València aquest dijous 6 de febrer una nova botiga, la quarta després de les de Madrid, Barcelona i Bilbao, en la qual oferirà assessorament expert i disseny de viatges a mesura. «Pretenem transformar la venda de viatges a través d’una fantàstica experiència de compra monocanal (botiga, web, mòbil)», segons explica David Hernández Pumarega, CEO i fundador.

PANGEA The Travel Store és un nou concepte d’agència de viatges en el sector turístic, que vol «tornar als orígens en els quals un assessor expert et guiava en la reserva d’un viatge a mesura» ha explicat Hernández Pumarega. Per a això, ofereix un producte allunyat dels clàssics fullets de paquets vacacionals a través del coneixement viatger d’un equip d’assessors experts, autèntics viatgers que han recorregut el món a la recerca de les millors experiències. Des que obrira la primera botiga a Madrid l’octubre de 2015, més de 40.000 viatgers han gaudit ja de l’experiència de viatjar amb PANGEA.

El desembarcament a València s’ha dut a terme en un local situat al carrer Hernán Cortés, 19. La botiga de viatges donarà ocupació a 23 persones, 16 d’elles assessors experts en destinacions que s’ajusten a les necessitats de cada tipus de viatger i cada tipus de viatge.

«Estem molt il·lusionats amb aquesta nova obertura. El nostre objectiu ha sigut des del principi revolucionar el sector de les agències de viatge i democratitzar la venda de viatges oferint els nostres serveis a viatgers apassionats com nosaltres. València és ja la nostra quarta botiga, per a nosaltres és un somni fet realitat», assenyala el CEO i fundador, David Hernández Pumarega.

A més, al voltant de 250 persones acudiran durant el dia de hui a l’acte d’inauguració oficial presentat per Carolina Ferre, i en el qual intervindran Antonio Bernabé, director-gerent de Fundació Visit València, David Hernández, fundador i CEO de PANGEA The Travel Store i Ana López, Regional Business Director de PANGEA. A més, també assistiran nombroses personalitats del món social, empresarial, cultural i esportiu de València.

L’espai, de 800 m², inclou llibreria de viatges de Lonely Planet, proposta gastronòmica de la mà de Mioya i concept store amb maletes i altres articles de viatge de l’equip de viatge. També es pot trobar un córner de Fotoprix.

La botiga es posiciona també com a espai per a esdeveniments privats corporatius (rodes de premsa, presentacions de producte, convencions, reunions de formació, sopars d’empresa…). Així mateix, ofereix una variada agenda cultural amb programació mensual gratuïta (xarrades viatgeres, presentacions de llibres, degustacions, tallers infantils…).

En definitiva, PANGEA proposa un «espai d’inspiració viatgera» en el qual el viatge comença en la pròpia botiga. «El viatge comença abans de prendre un avió, comença amb l’organització i la il·lusió que genera», assegura Hernández Pumarega. La màxima de la companyia és «que el viatger trobe en PANGEA el lloc perfecte per a inspirar-se, divertir-se i, per què no, reservar un viatge o comprar qualsevol article que necessite per a la seua escapada».

Molt més que una agència de viatges

Fundada en 2015 pel català David Hernández, PANGEA suposa un clar èxit d’emprenedoria espanyola. A més de la botiga de València, compta amb tres megabotigues de més de 1.500 m² cadascuna a Madrid, Barcelona i Bilbao. En total més de 80 assessors experts en destinacions.

El seu assessorament no acaba amb la reserva del viatge, ja que, gràcies al seu servei telefònic 24h, acompanyen al viatger abans, durant i després del viatge i sempre amb la millor relació qualitat-preu garantida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + disset =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus