25n
25N
25N

Panells de lliure expressió a Manises

Panells de lliure expressió a Manises
03/01/2019 -

L’Ajuntament de Manises ha instal·lat panells de lliure expressió al llarg de tot el nucli urbà del municipi amb la intenció de facilitar la comunicació de les entitats associatives i del propi Consistori amb la ciutadania.

Dels deu panells que s’han col·locat en aquesta primera fase, una part està reservada per a comunicacions originades des de l’Ajuntament a través de les quals s’anunciaran les diferents activitats que aquest organitza. L’altra part està destinada a la lliure expressió d’associacions i entitats ciutadanes perquè aquestes disposen cartells i fulles informatives sobre els assumptes que consideren.

Els panells es podran trobar en diferents localitzacions properes als següents punts: guarderia La Pinadeta, institut José Rodrigo Botet, plaça Rafael Atard, el Molí, parada de metro Roses, Casa de Cultura i Joventut, plaça El Castell, parada de metro Manises, guarderia La Tarara i Centre Sociocultural Barri Sant Jeroni.

Segons paraules de Manuel Gutiérrez, Regidor de Participació Ciutadana i Transparència, “es tracta d’una antiga reivindicació veïnal de dotar a Manises de més espais de lliure expressió”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

torrent