25n
25N
25N

'La Pamela' de la Marina de València apareix plena de pintades

'La Pamela' de la Marina de València apareix plena de pintades
16/05/2021 -

L’escultura ‘La Pamela’ de l’artista Manolo Valdés, situada en La Marina de València, ha patit durant la nit d’aquest dissabte un acte vandàlic i ha aparegut amb unes pintades de color roig.

Després de tindre coneixement dels fets, La Marina de València procedirà a netejar les pintades i revisar les càmeres de seguretat per a identificar als autors. A més, aquest dilluns interposarà la corresponent denúncia, segons han confirmat fonts de la Marina a Europa Press.

Aquesta escultura, situada a l’esplanada de l’Embull 2 de la dàrsena valenciana, al costat de la Marina d’Empreses al costat d’EDEM Escola d’Empresaris, va ser adquirida per la Fundació Hortensia Herrero després d’una votació popular i cedida a la ciutat.

‘La Pamela’ va ser instal·lada el febrer de 2018 després de resultar guanyadora d’una votació entre sis peces del valencià Manolo Valdés que van integrar una exposició temporal instal·lada en la Ciutat de les Arts i les Ciències. La peça va rebre més de 12.000 vots en el concurs obert a final de juny de l’any anterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + tretze =