caixa popular

Les primeres roses amb sabor a paella arriben amb 'Arroz Dacsa'

De moment, les roses ‘Paella Popcorn’ només les podran provar els guanyadors del sorteig

Les primeres roses amb sabor a paella arriben amb 'Arroz Dacsa'
21/03/2018 -

Amb motiu de l’estrena, el pròxim 23 de març, en tota Espanya, de la pel·lícula valenciana ‘Paella Today’, que a més de narrar la història de dos amics enfrontats per una xica amb un concurs de paelles com a teló de fons, compta amb un repartiment de luxe, entre els quals es troba Pablo Rivera, ‘Arroz Dacsa’ ha creat una mescla única. I és que han unit un dels plats típics de la nostra terra, com és la paella, amb un altre dels snacks favorits quan vas al cinema: les roses.

D’aquesta manera, i sota el nom ‘Paella Popcorn‘, ‘Arroz Dacsa’ ha creat les primeres roses amb sabor a paella. Una mescla que no deixarà indiferent a ningú, i que, tal com ha explicat l’empresa en un comunicat, és ‘el somni de tot valencià cinèfil’, ja que ‘com no hi ha res més típic quan un va al cinema que demanar-se un bol de roses, ni un plat més reconegut internacionalment que la paella valenciana, ‘Arroz Dacsa’ ha aconseguit la mescla perfecta’.

La veritat és que alguns atrevits ja han apostat per potenciar el sabor de la paella, el plat estrella de la gastronomia valenciana, en altres productes d’alt consum, com el gelat de paella. No obstant això, en aquesta ocasió, l’empresa Dacsa ha anat més enllà amb l’elaboració d’unes roses que, segur, causaran una gran revolució.

De moment, les roses ‘Paella Popcorn’ solament les podran tastar els guanyadors del sorteig que ‘Arroz Dacsa’, a través del seu perfil de Facebook, està duent a terme, i que consisteix en un total de 20 lots de premis, entre els quals s’inclouen tant un bol de les roses del moment, com dues entrades per a gaudir de l’estrena de ‘Paella Today. No obstant això, s’espera que prompte es posen a la venda perquè tots puguem gaudir les primeres roses amb sabor a paella.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris