25n
25N
25N

El Palau de la Música ultima la neteja de la seua cúpula vidrada

El Palau de la Música ultima la neteja de la seua cúpula vidrada
13/06/2018 -

El Palau de la Música de València està ultimant la neteja dels mil metres quadrats de superfície de la seua cúpula vidrada, en un procés que s’està desenvolupant des de mitjans del passat mes de maig i que ha requerit el treball de huit alpinistes i tres operaris. Es tracta d’una acció de millora de l’edifici, que com ha explicat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, «era altra acció precisa que volíem abordar, després d’instal·lar i reformar el sistema de producció de climatització de l’edifici».

Tal com ha exposat Tello, «no s’havia fet cap acció de neteja des de 2011, la cúpula estava molt bruta i era aconsellable aquest treball, perquè tornara a lluir com correspon a un edifici del prestigi del Palau». A més, aquesta acció se suma al condicionament tant del mobiliari del vestíbul dels tarongers com de les parets dels corredors que donen accés al vestíbul i a les sales Rodrigo, Lucrecia Bori i Martí i Soler.

La neteja de la cúpula vidrada s’ha efectuat tant a l’exterior com a l’interior. En l’exterior han participat huit alpinistes que han netejat les tres primeres files de cristalls superiors, després, tres operaris han treballat amb elevador sobre les següents tres files i, per últim, en les dues restants amb una bastida. L’interior s’ha fet en dues fases, la primera amb elevador les sis files des de dalt i les altres dos amb bastida. El cost total de la intervenció ha sigut de 20.773,78 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − sis =

CCCC
torrent