25n
25N
25N

El Palau de la Generalitat també ha plantat la seua pròpia falla

La Falla del Palau es podrà visitar fins al pròxim 19 de març

El Palau de la Generalitat també ha plantat la seua pròpia falla
15/03/2017 -

El Palau de la Generalitat també ha volgut sumar-se a la celebració de les Falles de València 2017. I quina millor manera de fer-ho que amb la plantà d’una falla en el Pati Gòtic, que podrà visitar-se fins al pròxim 19 de març.

Tots els elements d’aquest monument, que han sigut cedits per Turisme València, formen un significat que pretén no solament promocionar les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, sinó també posar en relleu la nostra tradició i cultura.

En aquest sentit, la Falla del Palau representa la plantà al tombe, que és la manera tradicional d’alçar els monuments, i que molts valencians van poder gaudir-la en directe el passat 11 de març. Per això, la falla està composta per una columna amb una flama de la qual diverses persones tiren d’ella per a representar la germanor que caracteritza als fallers.

Aquesta falla podrà visitar-se de 10.00 a 19.00 hores, excepte els dies 17 i 18 de març, quan l’horari es reduirà de 10.00 a 14.00 hores amb motiu de l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu.

Finalment, el pròxim 19 de març, es procedirà a la crema virtual de la Falla Immaterial de la Humanitat, que s’acompanyarà amb un espectacle de llums i so projectat sobre la Torre Vella del Palau de la Generalitat.

La Generalitat Valenciana ha volgut acostar aquesta institució als ciutadans, per la qual cosa, a més de la plantà de la falla, es realitzaran diferents projeccions audiovisuals sobre la façana del Palau, de la mateixa manera que ja es va dur a terme el passat 9 d’Octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + huit =

museo prehistoria
museo prehistoria