25n
25N
25N

El Palau de la Música inicia el procés de devolució de l'import de les localitats dels concerts cancel·lats

El Palau de la Música inicia el procés de devolució de l'import de les localitats dels concerts cancel·lats
08/06/2020 -

El Palau de la Música inicia el procés de devolució de l’import de les localitats dels concerts cancel·lats programats per l’auditori, a causa de l’estat alarma decretat pel Govern per la Covid 19.

L’auditori valencià finalitza el procés administratiu de procediments i terminis i, aquest dijous, començarà en primer lloc la devolució corresponent a les localitats adquirides per Internet. En aquests casos, els usuaris no han de desplaçar-se a les taquilles, és una devolució automàtica a la targeta de la persona que les haja comprades, sense que haja de sol·licitar-ho prèviament.

Amb caràcter previ, el Palau va avisar a aquestes persones per tal que pogueren comunicar qualsevol incidència en la seua targeta (canvis, anul·lacions, extravies, caducitat) a l’hora de garantir una àgil devolució.

A més, es comunicarà la data concreta a partir de la segona quinzena de juny, on es procedirà a les devolucions presencials, per a aquelles i aquells que compraren les seues entrades en taquilles, i també seran convenientment comunicades les normes de seguretat i d’accés a seguir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quatre =