25n
25N
25N

El Palau de Congressos i València Capital Mundial del Disseny uneixen esforços per a la promoció de la ciutat

El Palau de Congressos i València Capital Mundial del Disseny uneixen esforços per a la promoció de la ciutat
25/02/2021 -

La difusió internacional de la ciutat de València ix reforçada amb l’aliança entre el Palau de Congressos i València Capital Mundial del Disseny 2022 en el nou conveni signat per les dues entitats. Un acord que pretén impulsar encara més les indústries creatives, empreses i institucions de la nostra ciutat a partir d’una sèrie d’accions conjuntes que s’inicien ara i tindran la seua gran eclosió en 2022, amb la realització d’alguns dels esdeveniments més transcendents de la Capitalitat en aquest espai.

“El Palau de Congressos de València ha sigut sempre una de les nostres millors exemplificacions del disseny aplicat a l’espai. L’edifici, dissenyat i construït per Norman Foster, és un dels nostres espais més emblemàtics. A més, la gestió del seu equip intern ha portat a aquest espai a convertir-se en el Millor Palacio del Món (World’s Best Convention Centre) en els anys 2010 i 2018 per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) i això és gràcies a l’organització interna i a com l’equip entén el disseny de serveis per a tercers. Per a nosaltres, i de cara als esdeveniments internacionals que estem programant en 2022, és un honor comptar amb aquest conveni per a treballar conjuntament en la imatge de la ciutat”, ha explicat Xavi Calvo.

Per part seua, la directora gerent del Palau de Congressos, Sylvia Andrés, ha detallat algunes de les accions que es desenvoluparan gràcies a la signatura del conveni. “El Palau de Congressos està alineat totalment amb València Capital Mundial del Disseny per tal d’ajudar a posicionar la ciutat de València a nivell internacional. Tota candidatura que es presenta des del Palau de Congressos sempre té un segell de garantia en relació amb el disseny de servicis i ara comptem, a més, amb l’assessorament de l’equip de València Capital Mundial del Disseny 2022. A més, pretenem ser els seus socis i afavorir les condicions per a l’ús d’aquest edifici, tant en congressos que tenen previst organitzar com en qualsevol mena de reunió que necessiten situar-la en un recinte d’aquestes característiques”, ha explicat.

A un any de la celebració de la capitalitat, aquest conveni suposa un important compromís entre les dues entitats que reforcen així el seu objectiu conjunt de millorar la promoció a nivell nacional i internacional del disseny i la creativitat valencianes, principals actius i elements identitaris d’una ciutat pròspera, innovadora, inclusiva, creativa i sostenible.

VALÈNCIA CAPITAL MUNDIAL DEL DISSENY 2022

La ciutat de València serà Capital Mundial del Disseny en 2022, després de la designació bianual duta a terme per la reconeguda institució World Design Organization. El projecte, promogut per l’Associació València Capital del Disseny, compta des dels seus inicis amb l’impuls de l’Ajuntament de València, de la Generalitat Valenciana, IVACE, Visit València, Fira València i La Marina de València. A més de tindre com a entitats promotores a l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i al Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV).

És una iniciativa que ha traspassat l’àmbit local per a convertir-se en un projecte nacional amb el suport de tres ministeris: el Ministeri de Cultura i Esport; el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; i el Ministeri de Ciència i Innovació, a més de moltes altres institucions. Així mateix, ha rebut el suport d’empreses col·laboradores comActiu, Andreu World,Escato, Grup Orrecid, l’Institut de Biomecànica de València, La Impremta, Martínez Medina, Padima,Point, Profiltek, Punt, Tau Ceràmica, Ves-los e Vents, Vondom i Zumex, així com d’institucions amigues com ComunitAD, READ, Art en Blanc, Dimova, el Col·legi Oficial de Publicitaris de la Comunitat Valenciana i el Col·legi Territorial d’Arquitectes de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =

museo prehistoria