caixa popular

El Palau de Congressos seleccionat com a millor del món per segona vegada

El Palau de Congressos seleccionat com a millor del món per segona vegada
04/07/2018 -

El Palau de Congressos ha sigut seleccionat, per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC), en un any en què també celebra el seu 20 aniversari. El President de l’Associació Internacional, Aloysius Arlando, va fer lliurament del guardó durant el sopar de gala del congrés anual que en aquesta edició va tenir lloc a Londres. Aquest guardó és ostentat en l’actualitat tan sols per deu palaus a tot el món, entre ells el Palau valencià, que anit competia amb altres palaus pel mateix reconeixement, com ara els de Singapur, Hong Kong, Sidney, Montreal, Melbourne i Borneo, entre d’altres.

«Som la segona ciutat que rep aquest reconeixement per segona vegada, primer va ser l’any 2010, des d’aleshores a causa de les retallades que també van afectar el Palau havíem perdut posicions, però gràcies a l’esforç que hem fet durant aquests tres anys i on hem invertit quasi 2 milions d’euros a adaptar el Palau a les exigències dels nostres clients, invertint en seguretat, en material audiovisual i en tots els servicis que s’ofereixen, hem pogut obtenir aquest reconeixement», ha exposat la regidora de Turisme i presidenta de l’entitat, Sandra Gómez.

«El reconeixement d’un Palau de Congressos com a Millor del Món en opinió dels seus clients és la millor prescripció que pot tindre un centre congressual», ha comentat Sylvia Andrés, directora gerent del recinte, qui va rebre el premi de mans del president de l’AIPC, «a més coincideix que enguany celebrem el nostre 20 aniversari, per la qual cosa és especialment important com a suport a la gestió i els resultats que hem aconseguit».

Aquest guardó, que l’AIPC concedeix des de fa 20 anys, és el reconeixement més gran en l’àmbit internacional que pot rebre un recinte congressual i reconeix l’excel·lència en la gestió, instal·lacions, equipaments, servicis, accessibilitat i capacitat hotelera entre d’altres, del centre valencià. El procés de selecció dels finalistes s’ha basat en un detallat estudi realitzat per experts d’una entitat independent.

«És un impuls importantíssim perquè València se situe com a una destinació d’excel·lència, que, a més, atrau el turisme que major rendibilitat genera a la ciutat, que és el turisme MICE, de congressos i esdeveniments», ha destacat la regidora Gómez, qui també ha apuntat que aquest tipus de visitant té una despesa mitjana en la nostra ciutat d’aproximadament tres vegades superior a la del turista vacacional o visitant ocasional. «Es calcula que és un turisme que reporta a la ciutat huit euros per cada euro que invertim des de l’administració pública a oferir servicis i recursos», ha subratllat Gómez.

«Este reconeixement ens projectarà com a una destinació on els esdeveniments i congressos de nivell internacional fixen els seus ulls. Per a nosaltres és molt important que anem creixent en nombre d’esdeveniments internacionals, no perquè solament és positiu per a la rendibilitat econòmica directa de la ciutat, sinó perquè ens posiciona com una destinació de qualitat i millora la imatge de València», ha dit la regidora, qui també ha indicat que persones que vénen a un congrés són posteriorment «prescriptors de la destinació i venen amb les seues famílies en època vacacional a descobrir la ciutat».

L’AIPC, que comprén més de 185 centres congressuals d’uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi donar suport i reconéixer l’excel·lència en la gestió de palaus de congressos. La importància d’aquest premi és que es basa completament en les opinions dels clients organitzadors d’esdeveniments, principalment congressos i convencions. Després d’un laboriós procés de selecció, tabulat per l’empresa Ipsos, especialitzada en estudis de recerca de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC