25n
25N
25N

Quins països tindran prohibida l'entrada a Europa

Els Estats Units o Rússia conformen la llista dels països que no podran entrar a Europa aquest estiu

Adrian7mint

Quins països tindran prohibida l'entrada a Europa
29/06/2020 -

El consell de la Unió Europea conclou la llista de països als quals se’ls permetrà l’entrada a Europa a partir de l’1 juliol. Després de tres mesos amb les fronteres tancades, un total de 15 països tercers tindran permés l’accés als països que conformen la Unió Europea amb l’objectiu de crear destinacions segures.

Encara falta saber si s’obtindrà el vistiplau dels estats membres, però, de moment, la Unió Europea vetarà l’accés als Estats Units, la Xina, el Brasil o Rússia. Això sí, en el cas de la Xina aquesta prohibició estarà subjecta a reciprocitat.

D’aquesta manera, els països tercers que sí que podran entrar a Europa són: Algèria, Austràlia, el Canadà, el Japó, Montenegro, el Marroc, Nova Zelanda, Ruanda, Sèrbia, Corea del Sud, Tailàndia, Tunísia, l’Uruguai i Geòrgia. Així mateix, a partir del 21 de juny, es permeten els desplaçaments entre països europeus.

Fins a aquest dimarts al migdia, els estats membres podran decidir si aproven aquest llistat que els ambaixadors porten negociats des de divendres passat a causa de les reticències d’alguns països. Croàcia, que exerceix la Presidència del Consell fins a finals de mes, ha enviat el procediment escrit per a confirmar l’acord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =

ccccinema
caixaontinyent
ruta massamagrell