25n
25N
25N

Paiporta treballa per a frenar l'absentisme escolar

Paiporta treballa per a frenar l'absentisme escolar
17/07/2019 -

L’IES Andreu Alfaro comptarà amb un nou programa de prevenció de l’absentisme escolar a partir del pròxim curs. L’Ajuntament de Paiporta i el centre educatiu han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a desenvolupar al llarg del curs 2019-2020 el Programa d’Aula Compartida amb alumnat objecte del programa de segon curs d’Educació Secundària Obligatòria. Es tracta d’una iniciativa per a prevenir i reduir l’absentisme així com el fracàs escolar a través d’activitats encaminades a millorar les capacitats socials i l’empatia de l’alumnat.

Per mitjà del Programa d’Aula Compartida, emmarcat en el Pla d’actuació que regula la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, personal de l’Ajuntament donarà suport i col·laborarà amb el professorat de l’institut durant part del seu horari setmanal amb activitats de manteniment, jardineria i tallers d’habilitat per a la vida que ajudaran a facilitar la connexió del centre amb l’entorn social.

Aquest Programa d’Aula Compartida s’impartirà durant el pròxim curs per segona vegada després d’haver aconseguit uns resultats molt positius i satisfactoris en la seua primera edició.
L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martí, el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, i la directora de l’Institut Andreu Alfaro, Purificació Gimeno, han materialitzat la signatura del conveni.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

art en blanc