caixa popular

Paiporta subvenciona la campanya 'Vacances en Pau' per a xiquetes i xiquets sahrauís

Paiporta subvenciona la campanya 'Vacances en Pau' per a xiquetes i xiquets sahrauís
03/07/2017 -

L’Ajuntament de Paiporta subvencionarà la campanya ‘Vacances en Pau’ de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASP-PV), que permetrà l’arribada a València de 17 xiquets i xiquetes per a passar l’estiu. Aquestes criatures rebran a terres valencianes tractaments mèdics i altres serveis als quals no tenen accés al seu lloc d’origen, el Sàhara Occidental, antiga colònia espanyola sobre la qual hi ha un antic conflicte diplomàtic. La subvenció ascendeix a 4.000 euros i es canalitzarà a través de l’Associació Humanitària amb seu a Paiporta APAHU, que enguany gestiona aquest programa.

‘Vacances en pau’ és un programa d’acolliment familiar temporal fortament arrelat en la societat valenciana i dirigit a xiquets i xiquetes estrangers que al seu país d’origen travessen situacions de dificultat social. L’Ajuntament de Paiporta ha col·laborat històricament en aquesta acció de cooperació internacional. Aquest divendres de vesprada, al mateix consistori, es produirà l’acte de benvinguda als 17 xiquets i xiquets que romandran uns mesos a València, amb presència de membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

La concessió de la subvenció a APAHU i FASP-PV es va decidir per unanimitat en el ple ordinari del passat dijous. La regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, va explicar que “la voluntat d’aquesta regidoria, del meu grup municipal i del conjunt de l’equip de govern és la de donar suport institucional a accions d’organitzacions socials que realitzen projectes de despesa de cooperació internacional i ajuda humanitària”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris