caixa popular

Paiporta signa un conveni amb l'Associació de Polígons per potenciar el teixit industrial de la localitat

Paiporta signa un conveni amb l'Associació de Polígons per potenciar el teixit industrial de la localitat
14/08/2016 -

L’Ajuntament de Paiporta i l’Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP) han signat recentment un conveni de col·laboració amb l’objectiu de potenciar el teixit productiu industrial de la localitat.

Aquest conveni contempla una subvenció de 1.500 euros que s’hauran de dedicar a fomentar accions que impulsen l’ocupació i reforcen l’estructura empresarial de la localitat, amb la finalitat última de millorar l’entorn socioeconòmic de la ciutadania de Paiporta.

La dotació econòmica es destinarà, d’acord amb les clàusules del document, al desenvolupament d’una pàgina web de l’APIP, accions de marqueting i captació de nous i noves associades, i accions d’informació als i les associats existents.

Al mateix temps, l’APIP es compromet, a través dels seus associats, a tramitar prioritàriament les seues necessitats de personal a través de l’Agència de Col·locació de Paiporta.

A la signatura de l’acord varen assistir l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i el representant de l’APIP, Isidro Codoñer.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + huit =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018