25n
25N
25N

Paiporta et convida a gaudir de la naturalesa amb la seua ruta de senderisme

Les inscripcions per a la ruta de senderisme es podran realitzar fins al 30 de març

Paiporta et convida a gaudir de la naturalesa amb la seua ruta de senderisme
28/03/2017 -

Des del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Paiporta, juntament amb el Club d’Espeleologia l’Horta de Paiporta, han elaborat un programa d’activitats, entre les quals es contemplen diferents eixides de senderisme, així com iniciació al rem i vela al mar, amb l’objectiu de fomentar l’esport i les relacions socials entre els veïns del municipi.

València Extra ha parlat amb Zaira Martínez, regidora de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Paiporta, que ens ha parlat de la importància d’aquestes activitats. ‘És molt important aquest tipus d’accions esportives per a allunyar-nos de l’estrés del nostre dia a dia, passar una jornada en contacte amb la naturalesa i, a més, tenir l’oportunitat que els veïns de Paiporta es coneguen encara més. I és que, per a mi, la naturalesa a part de l’esforç i la superació, també representa la companyonia’.

En aquest sentit, el pròxim 2 d’abril, s’ha organitzat una eixida al mitjà natural, a través d’una espectacular ruta de senderisme, per a majors de 18 anys o majors de 16 anys amb autorització materna o paterna, que permetrà conéixer a tots els assistents la ‘Ruta dels Cavanilles’ a Cortes de Pallás. Una ruta circular de 13,73 quilòmetres, de dificultat moderada, que es preveu acabar-la en 4 hores i 27 minuts, aproximadament.

Si vols assistir a aquesta activitat gratuïta, podràs realitzar la inscripció fins al pròxim 30 de març, en la consergeria del Poliesportiu Municipal, de 09.00 a 18.00 hores. No obstant això, Zaira Martínez ha afirmat que ‘les primeres 60 places ja s’han cobert, i ara la gent s’està apuntant en la llista d’espera. Ens estem plantejant la possibilitat d’agafar un altre autobús perquè puga venir més gent’.

Tanmateix, Paiporta ha organitzat per als pròxims mesos altres activitats esportives a l’aire lliure. D’aquesta manera, el dissabte 27 de maig podràs gaudir d’una altra ruta de senderisme en la Calderona-El Reixo per a menors i adults, i el diumenge 11 de juny, gràcies a l’Escola de Vela de València, tot aquell interessat podrà iniciar-se en el món de la vela i el rem.

Per la seua banda Zaira Martínez ha afegit que ‘enguany, organitzarem 3 o 4 rutes de senderisme. La següent la farem destinada als menors, i triarem una ruta de distància més curta. I després també volem fer una ruta a un cim emblemàtic de la Comunitat Valenciana com és Penyagolosa. A més, també farem eixides al mar, gràcies a l’Escola de Vela i a l’Escola de Rem de València. La nostra idea és continuar amb aquesta iniciativa. Al desembre, vam fer una ruta a Chulilla i va tenir bon acolliment, però la ruta del pròxim 2 d’abril ha tingut un acolliment brutal’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − un =