caixa popular

La Policia Local de Paiporta aposta per la bicicleta amb la Patrulla Bravo

Aquesta patrulla està en fase de prova, i podria ampliar el seu servei

La Policia Local de Paiporta aposta per la bicicleta amb la Patrulla Bravo
06/07/2017 -

A partir d’aquesta setmana, una patrulla de la Policia Local de Paiporta recorrerà els carrers d’aquest municipi valencià d’una manera diferent de la qual estan acostumats els veïns. I és que s’engega la ‘Patrulla Bravo‘ que, composta per un oficial i un agent, realitzarà les seues funcions amb bicicleta, un mitjà de transport que aporta grans beneficis, ja que no solament té un cost més reduït que el servei amb cotxe, sinó que a més permet un tracte més pròxim amb els ciutadans.

Aquesta iniciativa, impulsada directament per la Policia Local de Paiporta, es troba en fase de prova. De moment, només s’ofereix un servei diürn, però es podria ampliar a la vesprada, depenent dels resultats que s’obtinguen, i de l’acolliment que tinga per part dels veïns del municipi.

València Exta ha parlat amb la Regidora d’Hisenda i Administració General i Responsable de la Policia Local, Beatriz Jiménez, que ens ha explicat que ‘arran de les queixes dels veïns respecte a l’actuació de la policia, com per exemple que tardaven a arribar o no se’ls veia pels carrers, la Policia Local va proposar aquesta mesura, que ha sigut molt bé rebuda. La patrulla a peu és limitada i, a vegades, tampoc es pot accedir a tots els llocs amb cotxe. Per això, la bicicleta ens va semblar una bona opció’. Així mateix, ha afegit que ‘aquesta mesura permet que els agents tinguen un contacte més proper amb la ciutadania que pot necessitar els seus serveis en qualsevol moment’.

La Patrulla Bravo tindrà, entre les seues principals missions, regular el trànsit i controlar aspectes relacionats amb la mobilitat, com l’estacionament en zones de vianants, així com el control sobre el compliment de la normativa a l’hora de passejar gossos de races considerades perilloses o la retirada d’excrements, entre altres funcions.

Finalment, Beatriz Jiménez ha volgut afegir que ‘hem aprovat un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, i aquesta iniciativa encaixa perfectament amb les mesures adoptades, ja que la bicicleta és un mitjà de transport sostenible, no contaminant i, per tant, respectuós amb el medi ambient’.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios