25n
25N
25N

Paiporta habilita un aparcament públic de vehicles de 2.300 metres quadrats

El solar està situat junt a l’estació de Metrovalència i dóna servei a la zona nord de la localitat. Complementa l’aparcament de l’estació, que ha vist reduïdes les seues places temporalment per les obres de instalación de ascensores

Paiporta habilita un aparcament públic de vehicles de 2.300 metres quadrats
19/01/2021 -

L’Ajuntament de Paiporta ha habilitat recentment un solar municipal de 2.300 metres quadrats situat al carrer carrer José Segrelles com a aparcament públic de vehicles.
El nou parking es troba junt a l’estació de Metrovalència, i les seues places complementen les de l’aparcament ja existent, que ha vist reduïda la seua capacitat temporalment a causa de les obres d’instal·lació d’ascensors per a l’eliminació del pas a nivell de vianants situat a l’interior de l’estació.

El consistori ha invertit 9.075 euros en aquesta actuació d’ampliació de places d’aparcament per a la zona nord. Els treballs han consistit en desbrossar la zona i retirar residus, a més d’afegir una capa d’arena, reglejar-la i compactar-la.

El resultat ha sigut una nova àrea d’aparcament per a desenes de cotxes que ofereix una alternativa d’aparcament segur i amb amplitud, a pocs metres d’alguns dels carrers més transitats del poble.
Amb aquesta actuació, portada a terme per la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, es continua treballant per a millorar l’aparcament al nucli urbà de Paiporta, i es dona continuïtat a altres intervencions com el condicionament d’un solar al carrer José Capuz, ara fa un any. L’àrea d’Urbanisme habilitarà nous aparcaments públics a altres barris de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + nou =